Lotte van Roosmalen

Van intieme concerten tot bruiloften en workshops

Bekijk de mogelijkheden of neem contact op met Lotte om een concert op maat samen te stellen.

Boekingen

Kleine, intieme privé-concerten of tuinconcerten

Voor een verjaardag kan je mij boeken. Ik zing dan 3 liederen of aria’s (pop of klassiek) en daarna zetten we gezamenlijk “Lang zal hij leven” in. Een informeel samenzijn bij het wakker worden op de verjaardag zelf of op een zondagmorgen of -middag. Verras je partner, vader of moeder met een bijzonder cadeau. Ik kom naar de tuin of zing in de huiskamer en ik neem mijn eigen speaker mee. 

Zangspeech

Nodig mij uit op een receptie of verjaardag en ik zorg halverwege het feestje middels een kwartiertje samen zingen voor een gevoel van verbinding bij de gasten, waarna de borrel in een extra verbonden sfeer vrolijk verder kan gaan. Ik loods de groep in korte tijd door een vijftal liedjes. Denk aan refreintjes van The Beatles, een stukje Simon & Garfunkel en we eindigen dan met Congratulations van Cliff Richard. Ik neem mijn elektrische piano mee!

Bruiloften / recepties

Op jullie bruiloft of een andere ceremonie verzorg ik de muziek naar jullie wens. Van Ave Maria tot UB40, alles is mogelijk. Ik begeleid mezelf op een elektrische piano.

Stralend spreken - workshop

Privé:
Groepsles:

Leer te spreken met meer glans. Laat je horen en geniet weer van je eigen stem! Ik geef je tips bij het spreken voor publiek of het effectiever inzetten op je werk. Vanuit de juiste activiteit in je lichaam en toch ook op een ontspannen manier krijg je meer kern en glans in je klank. Bij vergaderingen of voor de klas. Leer in 3 lessen je stem beter te gebruiken. Dit kan privé, maar ook in groepsverband! Leuk team-uitje!

Een nieuw geluid voor managers

Een zingende methode voor organisatieontwikkeling, ontwikkeld door ZANGPUNT Breda. Wilt u binnen uw organisatie mensen meer laten geloven in zichzelf, mensen laten groeien door hun eigen kunnen, meer creativiteit en een betere VIBE op de werkvloer? Ik werk via 3 zingende pijlers en leer mensen hierdoor op elkaar en zichzelf te VERTROUWEN. Zingen kan dienen als toverwoord en geeft een VLOT resultaat! 

Kosten: vraag naar de voorwaarden, het is een training op maat.

Kies voor een drie uur durende workshop of wilt u een langere training, bijvoorbeeld 3 x 3 uur. We bekijken samen wat de beste optie is voor uw organisatie. Met klinkend resultaat!VIBE

Alt-solist in uw koor

Graag zing ik als alt of mezzo de solo-partijen binnen een groot muzikaal werk van uw koor. Ik zing regelmatig bij koren. Dit waren werken van Monteverdi, Mendelssohn, Bach, Buxtehude, Bizet, Jenkins etc etc. Graag hoor ik het als u mij kunt gebruiken.

Alt in professionele koren

Ik ben met veel liefde in te zetten als koorzanger. Mijn allergrootste passie is en blijft meerstemmig zingen! Het samen zingen en het samen naar een muzikaal hoogtepunt toewerken van een uitvoering is het mooiste wat er is. Muziek maken doe je samen en ik ben enorm dankbaar dat ik dit af en toe mag doen!