Live muziek voor een huwelijk

Een huwelijk is één van de meest bijzondere momenten in uw leven. U wilt dan ook dat alles goed geregeld is, waaronder de muziek. Mocht u van klassieke muziek houden, dan kunt u Lotte van Roosmalen boeken voor live muziek voor een huwelijk. Zij en de muzikanten waar ze mee samenwerkt bieden diverse mogelijkheden aan.

Live muziek huwelijk

Wat zijn de mogelijkheden voor live muziek voor een huwelijk?

U heeft keuze uit diverse mogelijkheden voor live muziek voor een huwelijk. Lotte van Roosmalen kan als mezzosopraan een solo-optreden geven. Zij zingt graag klassieke muziek, maar zij kan ook een uitstapje maken naar pop, jazz of musical. Hierdoor kan ze een breed repertoire aanbieden. Als u een intieme sfeer wilt creëren, dan kunt u tevens kiezen voor zang onder begeleiding van een harpiste. Zij spelen onder andere Engelse barokmuziek en romantische Franse liederen. Daarnaast spelen zij hedendaagse klassieke muziek en popballads. Bij een huwelijk waar veel gasten zijn uitgenodigd is een zanggroep een betere keuze. Het geluid van een zanggroep draagt veel verder, waardoor iedereen van de muziek kan genieten. Lotte van Roosmalen hoort bij de zanggroep LOT’s. Het repertoire van deze zangroep bestaat uit rustige popliedjes, lichte klassieke muziek en wereldmuziek. Zij kunnen twee-, drie- en vierstemmig zingen. Dankzij de vele mogelijkheden die Lotte van Roosmalen aanbiedt, kunt u vrijwel altijd passende muziek voor uw huwelijk regelen.

Hoe boekt u Lotte van Roosmalen voor live muziek voor een huwelijk?

Wilt u graag genieten van live muziek voor een huwelijk? U kunt dan contact opnemen met Lotte van Roosmalen om de mogelijkheden te bespreken. Haar telefoonnummer is 06 205 77 872 en haar e-mailadres is lottevroosmalen@gmail.com. Zij denkt graag met u mee over de muziek die het beste bij uw huwelijk zal passen.