Privé zangles in Breda

Bent u dol op zingen en wilt u graag les krijgen van een professional? Meldt u zich dan aan voor de privé zangles in Breda van Lotte van Roosmalen. Lotte is al jarenlang actief als zangeres. Zij heeft zich gespecialiseerd in klassieke muziek, al vindt ze het ook uitdagend om met popmuziek of jazz aan de slag te gaan. Tijdens de lessen leert u alles over het zingen en over het geven van een optreden. Lotte heeft haar eigen zangschool in Breda, genaamd ZANGPUNT BREDA. Zij geeft de privé zangles in Breda bij haar thuis waar zij over een studio beschikt.

Zangles Breda

Wie geeft de zangles bij de zangschool in Breda?

Lotte van Roosmalen verzorgt alle zanglessen bij ZANGPUNT BREDA, haar eigen zangschool in Breda. U kunt zich bij haar aanmelden voor de privé zangles in Breda. Dankzij haar jarenlange ervaring kan zij u als geen ander leren hoe u klassieke muziek kunt zingen. Zij heeft een opleiding aan het conservatorium in Tilburg en aan het conservatorium in Maastricht afgerond. Tijdens deze studies heeft zij zangles gekregen van verschillende docenten. Daarnaast heeft zij diverse masterclasses gevolgd bij bekende zangdocenten en stemcoaches.

De inhoud van de privé zangles in Breda

Tijdens de zangles in Breda privé gaan we voornamelijk bezig met het klassieke repertoire. Lotte leert u diverse technieken zodat u uw stem optimaal leert gebruiken. Bij deze technieken draait het om het de ademhaling en het gebruik van uw stembanden. Het is erg belangrijk dat u voldoende lucht heeft om uit volle borst te kunnen zingen. Tevens dient u te leren hoe u uw stembanden moet gebruiken zodat u deze niet overbelast. Bij de zangles in Breda privé leert u niet alleen hoe u moet zingen, maar ook u hoe zich het beste kunt presenteren als u een optreden geeft. Het gaat daarbij om de kleding die u draagt, om de uitdrukking op uw gezicht en op de bewegingen die u maakt.

Op welke stijlen gaat u zich richten tijdens de zangles in Breda privé?

De zangles in Breda privé is vooral gericht op klassieke muziek. Lotte van Roosmalen heeft een voorliefde voor klassieke muziek en zij dit is dan ook het genre waar zij zich op heeft gericht met haar zangschool in Breda. Dankzij haar opleidingen en ervaringen is zij de uitgelezen persoon om u privé zangles in Breda te geven. Deze zangles past perfect bij u als u zelf veel naar klassieke muziek luistert en als u wilt leren hoe u klassieke nummers kunt zingen. Bij klassieke muziek worden andere technieken gebruikt dan bij andere genres. Doordat de zangles in Breda privé vooral gericht is op klassieke muziek, leert u alles dat u moet weten over het zingen van dit genre. Natuurlijk is er tijdens de lessen van de zangschool in Breda ook ruimte om af en toe een ander genre te behandelen, zoals musical, pop en jazz.

Hoe kunt u zich aanmelden bij de zangschool in Breda?

U kunt zich op elk gewenst moment aanmelden bij de zangschool in Breda. Lotte van Roosmalen geeft op deze website onder het kopje ‘Zangles in ZANGPUNT BREDA’ aan of zij op dit moment plek heeft voor nieuwe leerlingen. Mocht zij plek hebben voor de privé zangles in Breda, dan kunt u zich aanmelden door contact op te nemen met Lotte. U kunt haar telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06 205 77 872 of u kunt mailen naar lottevroosmalen@gmail.com. Lotte spreekt dan met u een dag en een tijdstip af waarop uw les plaats zal vinden. Alle lessen zullen overdag plaatsvinden. Natuurlijk mag u ook contact opnemen met Lotte als u vragen heeft over de zangschool in Breda. Zij voorziet u tevens graag van meer informatie over de privé zangles in Breda.