Zangeres in Breda

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid zoals een lezing of een receptie? U kunt dan Lotte van Roosmalen, zangeres in Breda, boeken voor een optreden. Muziek zorgt voor een positieve sfeer waardoor alle aanwezigen zich op hun gemak voelen. Dankzij de vele mogelijkheden die Lotte van Roosmalen biedt kunt u altijd een passend optreden boeken.

Zangeres Breda

Welke mogelijkheden biedt Lotte van Roosmalen?

Lotte van Roosmalen werkt met diverse mensen samen om meerdere optredens te kunnen bieden. Deze zangeres in Breda hoort onder andere bij LOT’s, een groep van 18 zangers en zangeressen. Deze groep biedt een breed repertoire aan dat voornamelijk bestaat uit klassieke muziek en popmuziek. U kunt LOT’s boeken om een bijeenkomst of gelegenheid een goede sfeer te geven.

Lotte werkt tevens samen met een harpiste. Samen spelen zij voornamelijk klassieke muziek, maar hun repertoire bevat ook enkele popballads. De optredens van zijn intiemer dan die van LOT’s, waardoor het duo het beste tot zijn recht komt tijdens een huiskameroptreden of bij een optreden voor een klein gezelschap. Door de combinatie van klassieke muziek en popmuziek zal het optreden bij zowel een jonger als een ouder publiek in de smaak vallen. Tevens worden de nummers op de gelegenheid afgestemd.

Hoe kunt u Lotte als zangeres in Breda boeken?

Wilt u de zangeres in Breda boeken voor een optreden in uw huiskamer of bij een speciale gelegenheid? U kunt dan contact opnemen met Lotte van Roosmalen via het nummer 06 205 77 872. Ook kunt u een mail sturen naar lottevroosmalen@gmail.com. Geeft u gerust aan wat u in gedachten heeft zodat Lotte met u kan overleggen over de mogelijkheden.