Zangeres in Tilburg

Bij een speciale gelegenheid hoort natuurlijk de juiste muziek. U kunt Lotte van Roosmalen, zangeres in Tilburg, boeken voor een optreden dan perfect aansluit bij de gelegenheid. Zij kan als soloartiest optreden, maar zij werkt tevens samen met andere muzikanten. Zo kunt u altijd de muziek vinden die bij u past.

Zangeres Tilburg

De mogelijkheden die de zangeres in Tilburg aanbiedt

Lotte van Roosmalen, zangeres in Tilburg, biedt diverse mogelijkheden aan voor een spetterend optreden. Zij kan een solo optreden geven, maar zij werkt ook samen met meerdere muzikanten en zanggroepen. Dankzij deze mogelijkheden kunt u vrijwel altijd Lotte van Roosmalen boeken voor een bepaalde gelegenheid. Haar muzieksmaak is vooral gericht op klassieke muziek, al is ze ook graag bezig met jazz, pop en musical. Lotte zingt onder andere bij LOT’s, een zanggroep van 18 personen. Hun brede repertoire is gericht op pop en klassieke muziek. Deze zanggroep is zeer geschikt voor kleine zalen en kleinere ruimtes. Daarnaast heeft Lotte een samenwerking met een harpiste. Daarbij bestaat het repertoire onder andere uit Franse en Engelse liederen. Ook speelt Lotte graag hedendaagse klassieke muziek met de harpist. Dit intieme optreden is uitermate geschikt voor een huiskamerconcert of voor een afscheidsreceptie. U kunt gerust contact opnemen met Lotte om uw wensen te bespreken. Zij kan op basis van uw wensen een bepaald optreden of bepaalde nummers aanraden.

Wilt u de zangeres in Tilburg boeken?

Lijkt het u geweldig om de zangeres in Tilburg te boeken voor een optreden? Neemt u dan telefonisch contact op met Lotte van Roosmalen via 06 205 77 872. U kunt ook een mail naar lottevroosmalen@gmail.com sturen. Als u aangeeft voor welke gelegenheid u de zangeres wilt boeken, dan kan Lotte van Roosmalen met u meedenken over de mogelijkheden.