Zangklassen

Op do 14 mrt en di 19 mrt 2024 zijn er proeflessen voor de zangklassen Zuiver en Helder. Schrijf je in via de mail of contactpagina.

Als je van samen zingen houdt, is één van de zangklassen misschien iets voor jou! Kom eens kijken als je denkt dat het wat voor je is. Altijd welkom! Stuur een mail als je interesse hebt naar info@lottevanroosmalen.nl

Je leert er gezamenlijk musiceren, naar elkaar luisteren, samen met anderen creëren, durven stemgebruiken van laag tot hoog, het goed kunnen gebruiken en ontwikkelen van de stem en het gebruik van het hele lichaam: zingen van top tot teen!
Maatgevoel ontwikkelen, gehoortraining, bewegen op muziek en het gebruik van bodypercussie zijn altijd onderdeel van de les.

Aan podiumpresentatie werken we na een tijdje ook. Je leert je open te stellen om het lied over te brengen op het publiek. Maar dit doen we wel samen met de hele groep.
Het belangrijkste is dat je plezier in zingen hebt, je stem en het ademgebruik op een gezonde manier leert ontwikkelen en je kan genieten van de samenklank.

Door middel van aantrekkelijke en uitdagende liedjes werken we samen aan het ontwikkelen van je muzikaliteit en je zangstem. Kom je ook?

Zangklas Zuiver

Speels, gezellig, leerzaam!
Dag en tijd nog niet bekend, meld het als je interesse hebt
Start januari 2024

Zangklas Helder

Gezellig, leerzaam, stemontwikkeling, meerstemmig zingen!
Donderdagen van 16.30 – 17.45, later instromen mag
Start 14 september ’23

Zangklas Diep

We gaan de diepte in qua stemontwikkeling en samenzang!
Donderdagen van 19.00 – 20.00
Start bij genoeg aanmeldingen! 

Zangklas Koel

Werken met vocal painting, improvisatie en close harmony!
Donderdagen van 20.00 – 21.00
Start bij genoeg aanmeldingen!