Hou jij van zingen en heb je altijd al meer met je stem willen doen?

Vocal coach Lotte van Roosmalen helpt je graag verder. Je gaat aan de slag met je eigen stemgeluid en leert alle basistechnieken om je stemgeluid te versterken en te verbeteren. 

Actie voor kinderen: 2 gratis zanglessen met zangklas Zuiver én een klein cadeautje! In februari ’24 start Lotte met een nieuwe zangklas voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 8 jaar! Dag en tijdstip worden later bepaald. Laat het weten als je interesse hebt voor je zoon of dochter!

De voordelen van zingen op een rij: je eigen stem zingend horen, hoe belangrijk! Stemgeven is om allerlei redenen van belang. Je leert (lucht en klank) te geven, fine te tunen, afstemmen op de ander, je leert je mannetje te staan, je (expressief) te uiten, te performen, je spreek- en zangstem te ontwikkelen, en dat op een vrolijke, speelse manier!

En last but not least: je kunt er ook nog van genieten!

Op do 14 mrt en di 19 mrt 2024 zijn er proeflessen voor de zangklassen. Kinderen tussen 5 en 12 jaar kunnen zich inschrijven. Zie onder:

ZANGPUNT Breda

Zangles

Lotte van Roosmalen begeleidt beginnende tot gevorderde zangers en zangeressen, kinderen én volwassenen, bij het verbeteren van hun stemgeluid en zangtechnieken. Dit doet ze al de nodige jaren met veel plezier vanuit haar eigen studio Zangpunt. 

Zingen is heel erg leuk en dat staat natuurlijk centraal in de zangles. Daarnaast gaan we aan de slag met ademhaling, techniek en liedinterpretatie. Waar jij aan wilt werken, daar gaan we mee aan de slag. Je bereidt een lied voor, zorgt dat je de tekst uit je hoofd kent en binnen de zangles gaan we aan de slag met verschillende technieken. Ook gevorderde zangers of zangeressen help ik graag verder om samen te kijken welke technieken we nog kunnen finetunen en waar je nog in kan groeien. 

Zangklas Zuiver

Speels, gezellig, leerzaam!
Dag en tijd nog niet bekend, laat het weten als je interesse hebt
Start januari 2024

Zangklas Helder

Gezellig, leerzaam, stemontwikkeling, meerstemmig zingen!
Donderdagen van 16.30 – 17.45
Start 14 september ’23, later instromen mag

Zing je sterk

Op zangles gaan, laat je groeien en geeft je handvatten voor belangrijke skills in het leven, en het is ook nog gewoon leuk! Het geeft je zelfvertrouwen, het laat je ontstressen. Men heeft altijd iets nodig om te ontspannen. Dat kan zangles voor je doen! Wat is jouw geluid? Zingen doet iets met een mensch!

Zangles bij ZANGPUNT Breda

“Zingen is geluk, fitness voor de ziel, zingen vervult”